Naar UNESCO-literatuurstad Utrecht

Via de Connemara, Ierland, waar ik aan mijn volgende roman schrijf, kom ik deze week naar Nederland voor twee korte maar erg leuke optredens in UNESCO-literatuurstad Utrecht.

 

Op zaterdag 10 maart zal ik voordragen uit Achter de rug van God bij het 111e Pindaconcert in het atelier van Kees Wennekendonk aan de Oudegracht aan de werf in Utrecht. Pindaconcert is een multidisciplinair huiskamerconcert met, volgens de organisator, de hoogste laagdrempeligheidsfactor van Utrecht. Check de website voor het complete programma en meld je aan. Voor de entree hoef je het niet te laten: een fles wijn, een kaas, een taart of een zak pinda’s (mensen met borrelnootjes worden geweigerd).

 

Voor sportievelingen is er op 17 maart een hardloopverhalenfestival Running Script. Dan gaan we eerst gezamenlijk een stukje hardlopen onder begeleiding van Luc Krotwaar (de Witte Keniaan), aansluitend is er een bijzonder programma met Tim van der Veer, Bram Bakker, Abdelkader Benali, Barbara Kerkhof, Hans Koeleman, singer-songwriter Sido Martens en fotograaf Erik van Leeuwen en de middag wordt afgesloten met pasta. Opbrengsten gaan naar het goede doel. Aanmelden uiterlijk 11 maart via deze website.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.